Yarı Finalistler Belli oldu.

Magnus Carlsen, Maxime Vachier-Lagrave, Wesley So ve Teimour Radjabov yarı finalde.

Opera Euro Rapid’de çeyrek final  maçları tamamlandı.

Magnus Carlsen, Maxime Vachier-Lagrave, Wesley So ve Teimour Radjabov yarı finalde.

 MaçMaçEşitlik bozma
Magnus Carlsen10 1-1
Daniil Dubov01 1-0
Maxime Vachier-Lagrave11/2 
Levon Aronian01/2 
Wesley So12 
 Jan Krzysztof Duda00 
Anish Gir1/21/21/2
Teimour Radjabov1/21/21,5

Yarı final maçları da çeyrek final maçları formatıyla oynanacak. 2 gün sürecek yarı finallerde sporcular, günde 1 maç (4 oyun, 15 dk + 10 sn) yapacak. Meltwater Champions Chess Tour’un 3üncü Ayak OPERA EURO RAPİD karşılaşmaları 6 Şubat 2021 Cumartesi başladı. 9 gün boyunca sürecek olan online turnuva şubatın 14’ünde bitecek. Turnuva Eurosport TV, Norveç TV ve chess24 web sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Oyunların başlangıç saati 17:00 CET/11:00 ET/21:30 IST.


www.chess24.com
https://twitter.com/chess24turkce/status/1359607794014511108
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir