Meltwater Champions Chess Tour, kaldığı yerden devam ediyor.

Meltwater Champions Chess Tour'un 3üncü ayak karşılaşmaları 3üncü Ayak OPERA EURO RAPİD 6 Şubat 2021 Cumartesi başlıyor. 9 gün boyunca sürecek olan online turnuva şubatın 14'ünde bitecek.

3üncü Ayak OPERA EURO RAPİD, 6-14 Şubat 2021

Meltwater Champions Chess Tour‘un 3üncü ayak karşılaşmaları OPERA EURO RAPİD 6 Şubat 2021 Cumartesi başlıyor. 9 gün boyunca sürecek olan online turnuva şubatın 14’ünde bitecek. Turnuva Eurosport TV, Norveç TV ve chess24 web sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Oyunların başlangıç saati 17:00 CET/11:00 ET/21:30 IST.

100 bin $’lık ödül için yarışacak 16 sporcunun 9 tanesi, FİDE ocak ayı ELO listesinde en iyi ilk 11 sporcu arasında bulunuyor. Turnuvanın ilk aşamasında elemeler yapılacak. Elemelerde ilk 8’e kalan sporcular çeyrek finale kalacak. Üç gün sürecek olan eleme turlarında, sporcular döner sistemle birbirleriyle bir kez oynayacak. Oyunlardaki tempo: 15 dk + 10 sn

https://chess24.com/

Çeyrek final, yarı final ve finalde eşleşen sporculardan kaybeden elenecek. Final maçları 2 gün sürecek ve günde 4 oyun oynanacak. Tempo gene 15 dk + 10 sn

Meltwater Champions Chess Tour;

2021 Champions Chess tour, tarihte ilk defa, dünyanın en iyi online satranç oyuncusunu belirleyecek. Bir sezon boyunca sürecek olan turnuvalar serisi her ay oynanacak. Dünyanın en iyi satranç oyuncuları toplam ödülü 1.500.000 $ olan 10 ayaklı hızlı satranç karşılaşmalarını kazanmak için kıyasıya mücadele edecek.


https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/meltwater-champions-chess-tour-opera-euro-rapid-2021-prelims/1/1/1


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram

3 Responses

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir